Terapi & Rådgivning

Tappar du bort dig själv i relationer?

Bli medveten om mönstret och stå starkare i dig själv

Gratis startsamtal

Känner du igen dig?

  • Jag känner mig otillräcklig
  • Jag ger och ger men får aldrig tillbaka 
  • Jag har satt upp en mur runt om mig själv
  • Jag vet inte vad jag vill och har behov för
  • Jag tvivlar på att mina reaktioner är relevanta 
  • Jag undrar varför jag inte kan bli lycklig
  • Jag känner mig som en dålig partner, dålig förälder och dålig vän 

Det finns alltid en orsak till varför du känner som du gör. När relationer blir svåra är det vanligt att vi skyddar oss mot att vara sårbara. En vanlig strategi är att anpassa sig för mycket till sin omgivning så att vi tappar kontakten till egna behov och gränser. Ett sådant mönster har negativ inverkan på din livskvalitet och dina relationer, men det finns sätt att ändra på det. Jag arbetar lösningsfokuserat och jag möter dig med 100 % förståelse och med empati. Jag vet hur det känns att tappa sig själv i relationer och jag vet vad som krävs för att bryta mönstret.  

Johanna Jungevall

Psykoterapeutstuderande

Terapi & rådgivning
Verktyg till förändring

Första steget är att förstå vad det är för ett mönster du sitter fast i och varför. Jag lär dig konkreta verktyg som ökar din medvetenhet som du kan använda för resten av livet. Nästa steg är att titta närmare på de känslor som slukar din energi och vilka emotionella behov som ligger bakom.Förstå vad som pågår på insidan och varför du känner som du gör. Få strategier till hur du kan förhåller dig till dig själv och andra.  

Bli medveten om vad det är du gör som försvårar dina relationer och få ett mer empatiskt blick på dig själv. Självacceptans är ett måste innan mönstret kan brytas 

Genom att sätta ord på och acceptera dina emotionella behov blir det tydliggare för dig vilka gränser du behöver sätta för att minska pressen på dig själv.

Tydlighet kommer att stärka dina relationer. Med empatisk kommunikation får du det sagt på ett sätt som stärker banden till andra.

Priser

Gratis startsamtal

Du har möjlighet att boka ett oförpliktigande och gratis startsamtal på telefon. Få information om hur jag arbetar och  känn efter om jag är rätt terapeut för dig

250 kr per timme

Under hela 2021 tar jag emot träningsklienter som en del av slutfasen på min 4-åriga utbildning till samtalsterapeut. Normalpris är 700-900 kr/h.

20% på 5 samtal

Köp 5 samtal och få 20 % rabatt. Spara 250 kr och få 5 samtal för 1000 kr. 

Jag studerar sista året på SEOP – Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi I Köpenhamn. Utbildningen är på 4 år och är certifierad av Reflektor och godkänt av Dansk Psykoterapeutforening. Vi får bland annat undervisning och träning i emotionsfokuserad terapi (EFT). Några av ledstjärsorna som utbildningen bygger på är Lesley Greenberg, Irvin Yalom & Carl Rogers. Fram till november 2021 tar jag emot träningsklienter till reducerat pris. 

IMG_9596

För frågor vänligen kontakta mig på:

+45 5356 0802

Vester Voldgade 96, 1552 Köpenhamn V