Om mig

Jag har en vison om att emotionella och relationella frågor ska ha lika hög status som ekonomi och teknik har i vårt moderna samhälle. Att gå i terapi är inte något vi skäms över, istället är det en lyx att kunna investera i sin personliga utveckling och förbättra sin livskvalitet. 

Jag studerar på 4:e och sista året på SEOP, Skolen For Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi i Köpenhamn. Under 2021 tar jag emot träningsklienter online och i Köpenhamn. I denna period är priset 250 kr per timme. Så ta chancen nu!

Jag har särskild erfarenhet och kunskap inom låg självkänsla, medberoende och existentiella problemställningar. Jag arbetar emotionsfokuserat i kombination med rådgivning kring temat om att tappa bort sig själv  relationer.

Jag har en bagrund som chef inom myndigheten för miljötillsyn och det var i ledarskapet som jag verkligen insåg att jag ville fördjupa min förståelse för människors inre liv och utveckling. 2018 tog jag beslut om att följa min passion och vidareutbilda mig till terapeut.


Jag är från Sverige men bor sedan 2008 i Köpenhamn med min man och våra barn.  Jag är 41 år och jag talar svenska, danska och engelska. 

Jag har nyligen gjort ett spännande val i mitt liv. Jag valde bort en karriär som chef inom myndigheten för miljötillsyn och har istället valt en ny väg som handlar om människans inre liv och utveckling. I terapi hos mig fokuserar vi på det som håller dig tillbaka, det som gör ont och de sidor av dig själv som du hellst vill bli av med. Vi arbetar med det mest sårbara eftersom det är där transformationspunkten ligger. Vi arbetar djupgående med ditt inre liv för att stärka din emotionella kompetens som ger kraft och flexibilitet att möta livets upp- och nedgångar.